2021-03-16 13:00:09• hírek • Szatmár.ro

Csatát nyert a Florisal. De a háborúnak vajon mikor lesz vége?

Archív felvétel
Archív felvétel

Maskulik Csaba városmenedzser is megerősítette azokat a napokban napvilágot látott információkat, melyek szerint ismét a Florisal Rt. lett kihirdetve a városi szemétszállítási- és köztisztasági feladatok elvégzéséért meghirdetett licit győzteseként.

A városmenedzser szerint március 9-én hirdetett eredményt az elbíráló bizottság, amely ezúttal a Florisal Rt. pályázatát értékelte többre, szemben a nagyváraid AVE Bihor Kft. által leadott dokumentációval.

Maskulik szerint a döntés természetesen fellebbezhető, amire március 22-éig lehetősége is lesz a Bihar megyei cégnek, viszont, hogy ez megtörténik-e, egyelőre rejtély marad. „A mai napig egyelőre nem történt meg a fellebbezés, viszont erre jövő hétfőig lehetősége van a konkurens cégnek” – fogalmazott a Maskulik.

Szerkesztőségünk a kérdés megválaszolása érdekében telefonon felvette a kapcsolatot Kovács Zoltánnal is, az AVE Bihor Kft. vezérigazgatójával, aki nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

Maskulik Csaba szerint 10 munkanap áll a Bihar megye cég rendelkezésére, hogy benyújtsa a fellebbezését, amennyiben ezt nem teszi meg a Florisal Rt. nyeri el a szemétszállítási- és köztisztasági feladatok elvégzéséért meghirdetett licit 10 éves szerződését.

Az ügy régóta húzódik, az előzményekről ide kattintva olvashat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: